Köpvillkor


Allmänna villkor

Villkoren nedan gäller på teams.atd.nu och dess undersidor. Genom att beställa från denna webbshop accepterar du att villkoren gäller mellan dig och AB Avesta Text & Dekor som tillhandahåller denna sida.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, slutförsäljningar, lagerdifferanser och andra tekniska problem som kan uppstå. Vi strävar efter att våra produktbilder ska återge en korrekt bild av den verkliga produkten, men färger och proportioner kan skilja sig på grund av hur din skärm återger detta.

Priser & Betalningsmetoder

Alla priser visas i svenska kronor och inklusive moms. Ditt köp betalas med Swish.

Frakt & Leverans

Beställningarna tar vi emot i den ordning de kommer in.

Vi levererar din order med PostNord, DHL eller avhämtning i butik, beroende på vilket fraktalternativ du själv väljer.

Din order behandlas efter att din Team Shop stängt. Normal leveranstid är 1-2 veckor efter att shoppen stängt.

Avhämtning i butik sker hos AB Avesta Text & Dekor, Skogsbovägen 12, 77460 Avesta. Det finns ingen försäljning av dessa plagg i butik, du kan endast hämta ut din beställning.

Återköp & Byten

Vår ambition är att du ska vara nöjd med din produkt, men skulle du ångra dig så har du enligt distansavtalslagen 14 dagars ångerrätt inom Sverige.

Du har full retur och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du INTE använt varan, eller att den har fått en personlig prägel, så som namn eller föreningslogotyp, och den returneras i oskadat eller oöppnat skick. Vik ihop den oanvända varan och emballera den varsamt innan du returnerar den.

Ångerrätten gäller INTE om det är en specialtillverkad produkt, som har skräddarsytts särskilt åt dig eller har en tydlig personlig prägel efter dina eller era önskemål.

Produkten skall återlämnas i oanvänt skick. Vid retur eller byte ansvarar du själv för frakten och står för kostnaden.

Defekt Produkt

Om du vid leverans upptäcker att produkten är defekt så ska du snarast kontakta oss på order@atd.nu innan du skickar tillbaka varan. Det är viktigt att du uppger ditt namn och ordernummer. Vid en defekt produkt står vi för returkostnaden.

Återbetalning

Du som kund har rätt att få återbetalning vid ångerrätt inom 14 dagar. Återbetalning sker efter att vi mottagit de returnerade produkterna och kontrollerat dessa.

Personuppgifter

All personlig information som lämnas vid beställning används primärt för att vi skall kunna genomföra din order på bästa möjliga sätt.

AB Avesta Text & Dekor